Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej!

Våren håller som bäst på att etablera sig och vi i OK Tranan är redo för en ny säsong.

Vid årsmötet som hölls för en knapp månad sedan berättade styrelsen att man beslutat att lägga ner tidningen Trananbladet. Det är en anpassning till den nya tidens sätt att ge och få information. Digitalisering och social medier gör kommunikationen enklare och snabbare, men det är också viktigt att veta var och hur man får information.

Hemsidan: www.oktranan.se är klubbens officiella organ, där finns all information

Facebook: Gör nedslag i klubbens vardagsliv med text och bild,  den används också för att marknadsföra viktiga händelser på hemsidan. Numera kan alla också läsa facebook på hemdsidan.

SMS-grupper: Skapade för att nå ut med snabb info till begränsad grupp.

Mailgrupper: Skickas till träningsgrupper, alla medlemmar mm, med riktad info.

 

Dessa olika forum ersätter inte helt Trananbladet, vi kommer att komplettera det med ett Nyhetsbrev, som skickas ut 3-4 ggr/år - innehållande både lite nedslag/berättelser från verksamheten, info om kommande aktiviteter och annat som är viktigt vetande för dig som medlem. Nyhetsbrevet kommer att skickas till alla e-poster vi har registrerade, och även läggas upp på hemsidan. Säkerställ att vi har rätt epost till dig genom att skicka in dina uppgifter i samband med medelmsavgiftsinbetalningen.

 

Detta är alltså OK Tranans Nyhetsbrev 2016/1:

 

Nytt år - nu är det vår!        

p18gvindfs66bsfd321lmh7uo1[1] 

Efter ett tungjobbat 2015 med mycket O-ringen ligger vi nu i startgroparna och är sugna på att erbjuda mycke kul verksamhet under det kommande året.

I dagarna har medlemsavgiften gått ut till alla medlemmar, vi hoppas att du betalar den senast 1/5, har du inte fått något inbetalningskort finns info om betalning här Medlemsavgift

 

Tävlingar

Tävlingssäsongen har varit igång sedan början av mars, och en hel del Tranor har redan luftat vingarna. Anmälan till tävlingar gör du i eventor, där finns alla tävlingar i hela landet inlagda. På hemsidans kalender lägger vi in de närmaste tävlingarna samt Cup och Mästerskapstävlingar. Där kan du genom ett tryck på önskad tävling får en direktlänk till tävlingssidan i eventor.

Årets KM, klubbmästerskap, går av stapeln på vårens sista torsdagsträning, den 2 juni. Boka in den dagen redan nu! (alla åldrar och nivåer)

 

Vårens verksamhet blir ett smörgåsbord av beprövade aktiviteter blandat med lite nytt:

Naturpasset är vår klassiska motionsaktivitet där vi når långt utanför medlemmarna. I år genomförs skogspasset på Ljungsnäs-Fålekartan och till sommren blir det ett fotopass runt Tranemosjön.

För att locka fler motionärer till vår sport testar vi i år Traillöpning, ledarledda lörundor på småstigar och i terrängen. Varje onsdag kl 18.00 träffas vi på Hagatorpet.

För barn och ungdomar kör vi vidare på säkra kort:  torsdagsträning för barn och ungdom där både träningsgrupper, nybörjarkurs och skogslek har en gemensam träningsdag. Våra tävlingsaktiva ungdomar, utvecklingsgruppen,  erbjuds ytterligare en träning på tisdagar med fokus på teknik. Till denna träning är även vuxna välkomna.

Vi gör också en satsning på äldre ungdomar och vuxna som vill lära sig orietera, 3 torsdagskvällar lär vi ut orientering, vi kallar den ol-intro

Mycket verksamhet - visst finns det något som passar just dig?!  tipsa gärna arbetskamrater, grannar och vänner om vår verksamhet.

 

Traneträffen

1 maj arrangerar vi en tävling på Givarpskartan, det blir både en medeltävling och Ultralång-DM för Västergötland denna dag. Tävlingen blir inte lika stor som O-ringen... men funktionärer går det åt ändå!  Anmäl ditt intresse här.  Det är också ett perfekt tillfälle för dig som vill komma ut och orientera, det finns "öppna banor" att anmäla sig till direkt på tävlingen. Vi kommer att "orienteringsvärdar" som hjälper dig som aldrig varit ute på tävling förut. Läs mer om detta på hemsidan när det närmar sig!

 

Hagatorpet

Vi passar också på att berätta om köksrenoveringen på Hagatorpet. Pga renoveringen blirdet inga fikakvällar i vår. Hantverkarna är i full gång med jobbet och vi hoppas att det nya köket ska stå klart någon gång i maj.  Det kan bli en del ideellt jobb av enklare slag framöver. Hasse Skoglund är Tranans kontaktperson, ta gärna kontakt med honom om du kan ställa upp.

 

Det blev mycket info, vilket är ganska naturligt så här i början av säsongen. Vi hoppas att snart återkomma med ett nyhetsbrev fyllt med rolig läsning och bilder från vårens tävlingar och verksamhet.

 

 Citat från en grannklubbs nybörjarinbjudan:

"orientera är livet - ta första klivet" 

... så kliv på så ses vi under våren!!!

 

Ol-hälsningar OK Tranans styrelse

orientering[1]

 

 

 

 

 

 

 

OK Tranan - Orientering | Kristina Nilsson, Björkvägen 19 51432 Tranemo | 032577673 |