Nyheter från VOF

Häng med på klubbkväll! I höst bjuder Västergötlands OF in alla föreningar i distriktet till inspirerande kvällsträffar, bara att boka in i kalendern!

Västgötatoppen har avgjorts för ungdom och klubb. Nästa helg avslutas Mästarserien för juniorer, seniorer och veteraner. Kolla in ställningen och anmäl dig till avslutningen för din klass!

Rättelse Preo DM

(2022-09-13 15:22)
Västergötlands distriktsmästerskap i PreO 2022 kommer avgöras på OK Löftans tävling den 15 oktober, inte den 16 oktober som felaktigt aviserats tidigare.

Vid lång DM den 4 september ströks klasserna H16, D16, H18, H35, H45 och H60 efter att ett arrangörsmisstag uppdagats. Nu är det beslutat att dessa klasser ska ges en ny chans till mästerskapstiteln. Det blir den 2 oktober.

Nyhetsbrev nr 6 2022

(2022-09-09 08:35)
Nyhetsbrev nr 6 2022 från Västergötlands OF finns publicerat!

Är er förening intresserade av att arrangera en alldeles speciell tävlingshelg för ungdomar 13-16 år?

Klasserna för Klubb och Ungdom avgjordes i och med lång DM den 4 september medan serien för Mästare fortgår. Då ett par klasser ströks från lång DM ges delvis nya förutsättningar inför avslutningen.

Ris och ros på lång DM

(2022-09-08 09:18)
Söndagen den 4 september bjöd Tibro OK in till distriktsmästerskap över långdistans. Tävlingen avgjordes i riktigt magisk terräng kring Skallhult söder om Tibro. Att ett par klasser fick strykas från DM-status var dock olyckligt.

Vad behöver du och din förening inför 2023? Ny kunskap? Ny fart? Ny riktning? För ledare, funktionärer och/eller organisationsledare. Nedan presenteras en del möjligheter att ta del av och, om önskvärt, agera kring.

DM Medel och Stafett

(2022-09-05 11:38)
Helgen 27-28 augusti arrangerade Trollhättans SOK DM medel och stafett. Tävlingarna avgjordes väster om älven och söder om stan. Där bjöds på ordentliga utmaningar.

Behöver ni utbilda fler ledare/tränare i er förening? Nu finns ett kanontillfälle för att som nyare ledare ta ett första utbildningssteg då den nya introduktionsutbildningen erbjuds i Trollhättan den 1 oktober.

Med medel DM och stafett DM inräknade i årets Västgötatoppen Klubb har OK Skogshjortarna, Alingsås, tagit ett än mer stabilt grepp över segern i årets upplaga av serien.

Nu startar Stjärnkampen

(2022-08-25 09:04)
Den 1 september drar säsong 3 av Stjärnkampen igång, med många nya spännande utmaningar och uppdrag. Bara för dig och din förening att haka på!

Sommarföljetongen orienterarens utveckling är nu till ända men vad händer då... Nu är ju höstsäsongen igång och därmed kanske hög tid att nyttja sina nyvunna kunskaper.

Planering och analys

(2022-08-15 10:00)
Träningsplanering, planen för hur du ska jobba med träningen för att utvecklas som orienterare. Rätt analyser ger insikter om utvecklingspotential och vilken träning som är mest effektiv. En bra kombination som du här kan lära dig mer om.

Våra samarbetspartners:

Sponsor - Swedbank