Nyheter från VOF

I och med ett framflyttat natt DM och en icke räknad deltävling vid DM i sprintstafett har det skett en del förändringar i upplägget för avslutningen av Västgötatoppen.

Hitta rätt - del 2

(2022-06-27 09:40)
I denna andra del om Hitta rätt handlar innehållet om själva genomförandet, att orientera och hur du kan träna din orienteringsteknik. Mycket intressant läsning och många bra tips att ta med sig i sitt orienterande!

VOF stänger twitterkonto

(2022-06-22 08:45)
Sedan 2014 har Västergötlands OF haft digitala kanaler som primära kommunikationskanaler. Facebooksidan och Instagramkontot följs flitigt medan förbundets twitterkonto inte erhållit samma intresse. Därmed stängs detta.

Västergötlands OF har genom åren erbjudit orienteringskonfirmation tillsammans med Falköpings pastorat och de senaste åren med Skara stift. Nu är beslut fattat om att lägerverksamheten upphör.

Hitta rätt - del 1

(2022-06-20 10:00)
I den här första delen om Hitta rätt sätts fokus på grundfärdigheter och verktyg (metoder) som behövs för att kunna orientera på olika nivåer. Var i kunskapsnivån är du och vad blir ditt nästa steg?

Nyhetsbrev nr 5 2022

(2022-06-15 11:00)
Nyhetsbrev nr 5 2022 från Västergötlands OF finns publicerat!

Emma Kindbom, IF Hagen och styrelseledamot i Västergötlands OF:s styrelse skriver i sin ledare om vad som är fantastiskt med att vara ungdomsledare och uppmanar fler unga till att bli ledare.

Ungoteket har precis avslutats för den här gången och samtidigt så påbörjas planerandet för nästa runda. Hoppas det är läge för ungdomarna i er förening att vara med!

Utvecklas i sommar!

(2022-06-13 10:00)
Under sommaren 2022 ges goda möjligheter att i alla fall teoretiskt förbättra sig och utvecklas som orienterare. Varje måndag hela sommaren kommer ett nytt inlägg med intressant läsning från orienteringens utvecklingsplan

Sommar, sommar, sommar

(2022-06-13 08:29)
Mitt i juni, sommartider och därmed snart semestertider. Västergötlands OFs kansli bemannas oregelbundet och tidvis glest under sommaren men vid brådskande ärenden går personalen att nås.

VOF söker utbildare

(2022-06-12 09:23)
Nu finns en ny möjlighet att utbilda sig till utbildare för att sedan vara kursledare för den nya Introduktionsutbildningen för orienteringstränare IUT. Västergötlands OF söker dig som kan vara intresserad av att utbilda andra. Ta gärna chansen!

Kartan är ju hyfsat central för orienteraren och orienteringssporten. Nu finns möjlighet att medverka i Västergötlands OFs kartkommitté för att stötta och hjälpa föreningar med kartfrågor.

O-Camp, det o-troligt roliga lägret för 13-18 åringar hålls i år på Tånga hed, Vårgårda, den 19-23 juni och när anmälningstiden gått ut är det 140 deltagare anmälda! Vilken magisk vecka som väntar!

Sprint DM avgjort

(2022-05-23 13:37)
Det blev en härlig sprintdag i Gällstad när både individuella sprint DM och sprintstafett avgjordes i det lilla samhället den 22 maj.

Våra samarbetspartners:

Sponsor - Swedbank