Hoppa till sidans innehåll

Bredd & Motion


Orientering är en utmärkt motionsform för dig som vill uppleva naturen och komma utanför de vanliga löpstigarna. Du får nya utmaningar mellan varje kontroll och med kartan i hand kan du orientera dig till nya spännade platser, hitta svamp och bärställen osv.

Tillsammans eller då det passar dig själv.

 

OK Tranan erbjuder under 2020 dessa aktiviteter med inriktning på motion:

 

-  Naturpasset - Vår mest välkända motionsaktivtet, du köper ett kartpaket och orienterar ensam eller tillsammans i valfritt tempo när det passar dig.

 

- TeknikTisdag - är öppna för alla, se kalender på startsidan. träningen läggs upp som "nyhet" på startsidan, där man anmäler sig med kommentar.

 

- Traillöpning  på onsdagar- Vi springer på småstigar och i terrängen, ledare har en karta och planerad rutt, övriga kan bara "hänga på".  Vi välkomnar alla att träna på detta sociala sätt. Ingen orienteringskunskap krävs!. 

 - Veckans bana, vi låter någon av de teknikträningar vi sprungit sitta kvar några veckor i skogen, kartor finns i postlådan på Hagatorpet eller går att skriva ut från hemsidan. Veckans bana annonseras som "nyhet" här på hemsidan.

Uppdaterad: 24 MAJ 2020 15:25 Skribent: Kristina Nilsson

Facebook

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

Våra samarbetspartners:

Sponsor - Swedbank

 Sponsor - Prefab

 Sponsor - TTJ

 

Vi samverkar med Sisu...+ logga

Postadress:
OK Tranan - Orientering
Kristina Nilsson, Björkvägen 19
51432 Tranemo

Kontakt:
Tel: 032577673
E-post: This is a mailto link

Se all info